fbpx
Hol vagy Kajla?

Hol vagy Kajla?

Ismeritek már a Magyar Turisztikai Ügynökség legújabb, egyedülálló, gyermekeknek szóló kampányát? Hol van Kajla?

A program célja, hogy a gyermekek minél előbb megismerjék és megszeressék Magyarország nevezetességeit és családjaikkal utazásaik során felfedezzék azokat.

Kajla tavasszal sem pihen, új kalandokra hívja a gyerekeket, amikor már készen vannak iskolai feladataikkal. Arra bíztat mindenkit, hogy fedezze fel Magyarország csodáit, a tavaszi időszak legszebb ünnepeit és a magyar népszokásokat. Új játékos feladatokat kínál a virtuális térben, gondoskodik a gyerekek elfoglaltságáról, remélhetőleg megkönnyítve a szülők dolgát.

A Hol vagy Kajla programmal igazán izgalmassá varázsolhatod gyermeked számára a néha unalmasnak ígérkező kirándulásokat. A program alapját adó Kajla-útlevélben a gyerekek pecsétet gyűjthetnek, útvonalat tervezhetnek és az élményeikről is beszámolhatnak. Országszerte több mint 500 helyszínen lehet az útlevélbe pecsétet gyűjteni vagy arra kedvezményt kapni.

A Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek ingyenesen utazhatnak a MÁV és GYSEV vonalain, valamint a BAHART és a MAHART egyes járatain. Továbbá a gyermekek kísérői 33 százalékos kedvezményre jogosultak. A gyerekek díjmentes menetjegyeit a pénztárakban, a jegykiadó automatáknál, online és a MÁV-applikáción keresztül is ki lehet váltani.

A programhoz tartozik egy applikáció és honlap is, ahol további információk érhetők el.

Hozzátok el magatokkal a Szitakötő Panzióba a lurkók Kajla útlevelét! Nálunk már be is gyűjthetitek az első pecsétet. Arról nem is beszélve, micsoda szuper kedvezményt biztosítunk a lelkes kis túrázóknak, hiszen a Kajla útlevél felmutatásával díjmentes szállást biztosítunk számukra. Természetesen az energiát adó bőséges, friss reggeli sem maradhat el.

Csomagajánlataink között megtaláljátok ezt a szuper ajánlatot.

Kinek ne jönne meg a kedve a kiránduláshoz ezektől a bájos videóktól?!

Fedezd fel Magyarország csodáit! Kezd a Fertő-tájon, ismerd meg a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlanszínházat!

Soproni parkerdő
Soproni Tűztorony
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház