fbpx

Forgalmi rend változás!

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út és a soproni Mély út kivitelezője a DS Konzorcium tájékoztatja Önöket, hogy a Mély út építésével párhuzamosan az iskolai évzárók után, június 14-én a konzorcium megkezdi a Pozsonyi út (8527 sz. főút) felújítását az M85 Fertőrákosi úti csomópont és a Szent Mihály temető közötti szakaszon. A munka október végéig fog tartani.

A felújítás a gyorsabb haladás és a mielőbbi befejezés érdekében a Pozsonyi út folyamatos félpályás korlátozásával fog megvalósulni. Jó hír viszont, hogy az itt közlekedőknek nem kell majd dugóban ácsorogniuk, mert a munkálatok idejére Fertőrákos felől – Sopronba a Pozsonyi út egyirányú lesz.

A Sopronból – Fertőrákos irányába haladó forgalom számára pedig terelőutat jelöltek ki az új Balfi csomópont és az M85 még át nem adott szakaszán keresztül. A gyorsforgalmin haladó terelésen 60 km/h sebességkorlátozás mellett egy sávon lehet majd közlekedni.

Tehát, Budapest felől érkező vendégeinknek azt tanácsoljuk, hogy az M85 gyorsforgalmi úton a Balfi csomópontig haladjanak, arról letérve pedig a táblák jelzésének megfelelően Fertőrákos irányába, a még át nem adott szakaszon.

Forrás: Cyberpress.hu