fbpx

Tislér Dia természeti túravezetései

Tislér Diána vagyok, természetvédelmi mérnök, idegenforgalmi szakmenedzser és túravezető. Egyéni vállalkozásban szervezek és vezetek élménydús, változatos túrákat, programokat a Fertő-tó magyarországi illetve ausztriai oldalán. Két évet dolgoztam a Fertő-Hanság Nemzeti Parknál. A kapcsolatot azóta is tartjuk. 2015 óta pedig a Neusiedler See-Seewinkel Nationalpark (Fertő-Fertőzug Nemzeti Park Ausztriában) első hivatalos magyarajkú egyéni túravezetője vagyok.

Úgy gondolom, hogy a Fertő-táj olyan csodálatos, hogy ezt mindenkinek látnia kell.

Vezetett túráim során az érdeklődő betekintést nyerhet a Fertő- táj természeti, kultúrális kincseibe és akár belekóstolhat finom ételeibe, fenséges boraiba.

Egyéni, családi vagy akár csoportos programok megszervezését illetve vezetését vállalom. Több évnyi tapasztalat áll mögöttem, a területet jól ismerem.

Német és magyar nyelven vezethetek a Neusiedler See- Seewinkel Nationalparkban is, mivel 2015-ben elvégeztem elsőként magyarként a nemzeti park túravezetői tanfolyamát. Igény szerint biciklivel vagy akár lovaskocsival bejárva e tájat, megismerheti az ide látogató vendég a Fertő-tó, Fertőzug (Seewinkel – Ausztria) és a Hanság élővilágát, hagyományait, értékeit.

Megszervezem Önnek, vagy egész családjának, csoportjának; félnapos, egész napos vagy akár több napos kirándulását!

Mert úgyebár…

a természet nem ismer határokat!

🙂

www.fertotajtura.hu