fbpx
fertőtlenítés

Első a biztonság! – Biztonságos pihenés COVID idején is

Egy panzió sosem lehet elég takaros, nem igaz? A COVID idején azonban nem elégedhetünk meg a számunkra is kiemelten fontos tisztasággal, gondolnunk kell a csaknem egy éve megjelent vírusra is. Számunkra ugyanaz a fontos, ami vendégeinknek is: a biztonságos pihenés.

A COVID mindannyiunk életében változásokat hozott, nem csak munkahelyünkön, otthonunkban, de még utazásunk, pihenésünk tervezésében is. Emiatt szerettük volna elmondani nektek, hogy pontosan hogyan, és milyen tisztítószerekkel dolgozunk, hiszen tudjuk: most nincs fontosabb a megelőzésnél.

Panziónkban szigorúan követjük az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) által előírtakat, ami azt jelenti, hogy a használt tisztítószereink mind baktericid, fungicid, virucid és tuberkolocid termékek.  Fürdőszobáinkat a megbízható Kiehl termékcsaláddal tartjuk tisztán, míg a mosásoknál – minimum 60 fok mellett – klóros fertőtlenítőt alkalmazunk. Közösségi tereinkben pedig már a COVID előtt is az Inno-Dez alkoholos felületfertőtlenítőt használtuk, mely bizonyítottan elpusztítja a burkos vírusokat, amilyen a SARS-COV-19 is. Kiemelten figyelünk arra, hogy ezt a szert minden vendég után használjuk a székeken, asztalokon is.

Bízunk benne, hogy a biztonságos kikapcsolódás és a friss, szabad levegő hozzánk csábít!